Senaste Nytt:

Absolicon

Integritetspolicy

Varför ska jag läsa denna policy?

Denna policy beskriver hur Absolicon samlar in, använder och skyddar din personliga information.

Vilken information samlar vi in ​​om dig?

Företaget kontrollerar de insamlade personuppgifterna. Vi samlar in information när du är aktieägare i Absolicon, köper våra produkter eller andra kontakter med oss ​​och som inkluderar:

  • namn
  • kontaktinformation, till exempel adress, telefonnummer och e-post
  • födelsedata eller personnummer

Hur använder vi din information?

  • För att hantera order och hantera ditt köp.
  • För att skicka allmän marknadsföring eller personlig direktmarknadsföring via e-post, sms, e-post eller sociala medier.
  • För att uppfylla företagets skyldigheter enligt lagen som produktsäkerhet, myndighetsbeslut, börsregler, redovisningskrav eller enligt skattelagar.

Vi samlar inte in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Varför använder vi cookies?

Anledningen till att vi använder cookies är att förbättra din användarupplevelse och webbplatsens funktionalitet samt analysera hur webbplatsen används. Vi vill att du ska ha en riktigt bra användarupplevelse när du besöker vår webbplats – och det är något som cookies bidrar till. Informationen är inte tillgänglig för andra parter.

För att kunna använda våra webbplatser i sin helhet måste du acceptera cookies och du gör det genom webbläsarens inställningar. Om du inte vill acceptera cookies kan du stänga av cookies via webbläsarens säkerhetsinställningar. Detta betyder dock att webbsidorna inte kommer att fungera som avsett.

Läs hela cookie-policyn här.

Hur länge kommer vi ha din information?

Vi lagrar information om dina inköp så länge du inte säger något annat för oss. Anledningen till detta är att vi vill kunna ge dig god service i form av information om reservdelar eller tillbehör. Därför måste vi veta vad du en gång handlade med oss, eftersom många av våra produkter har en mycket lång livslängd. Om du fortfarande vill att vi ska ta bort din historia, vänligen meddela oss.

Information som vi använder för att skicka nyhetsbrev eller marknadsföring via e-post och e-post kommer att bevaras tills du väljer att avsluta prenumerationen.

Vem delar vi din information med?

Ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge lagen inte kräver att vi delar dem. Vi har rutiner för att säkerställa att din personliga information hanteras säkert och säkert i enlighet med gällande lagstiftning.

Vilka är dina rättigheter?

Återkalla samtycke: Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke för att dela din information eller för att få marknadsföring / utskick. Antingen genom att avsluta prenumerationen på nyhetsbrev eller genom att kontakta oss via e-post / telefon för att avstå från att skicka brev eller för eventuell rengöring av historia (till exempel måste bokföringslagens arkiveringskrav beaktas).

Rätt till information: Du kan begära en kopia av de personuppgifter som vi har om dig.

Rätt till rättelse: Vi vill se till att din information är aktuell och korrekt. Du kan begära att få din information korrigerad eller raderad om du tror att den är felaktig. Vi får inte ta bort uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Rätt till radering: Du kan begära att vi tar bort dina personuppgifter. Vi får inte ta bort uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Klagomål: Om du tror att vi har behandlat dina personuppgifter fel kan du alltid kontakta oss. Dataskyddsmyndigheten ansvarar för övervakningen i enlighet med dataskyddslagstiftningen och alla som anser att det finns felaktig hantering av personuppgifter kan klaga till Dataskyddsmyndigheten.

Hur kan jag använda mina rättigheter?

Om du vill använda någon av dina rättigheter, vänligen kontakta oss via e-post längst ner i denna policy. Om du vill lämna in ett klagomål till Datatilsynen måste du kontakta dem.

Uppdateringar av denna policy

Vi kan uppdatera denna policy och publicera dem på denna webbplats. Denna policy uppdaterades senast den 18 maj 2018.

Kontakt

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information eller dina rättigheter, vänligen kontakta oss på följande adress:

Absolicon Solar Collector AB
Fiskaregatan 11
871 33 Härnösand

Telefon: 0611-55 70 00
E-post: info@absolicon.com

Bli uppdaterad.

Fyll i din e-post så håller vi dig uppdaterad.

    Genom att klicka skicka accepterar jag villkoren av Absolicon integritetspolicy.